Swimathon pentru Telemedicina în Epilepsie

de | 15.09.1919 | Apariții în presă, Evenimente | 0 comentarii

Epilepsy Challenge, cel mai mare cros organizat în sprijinul persoanelor cu epilepsie din țară, are ca obiectiv înființarea unui centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru parinții care au copii cu acest diagnostic.

La început a fost un Swimathon pentru Telemedicină în Epilepsie, care a devenit ulterior un eveniment sportiv caritabil de mare amploare, organizat anual. Povestea o aflați de la dr. Bogdan Florea, medic neurolog și coordonatorul proiectului Telemedicină în Epilepsie din România.

A înotat medicul clujean, a înotat o colega de-a acestuia din Mureș, medic de profesie și campioană la înot, au fost mai multe echipe de doctori care s-au înscris la evenimentul sportiv, toți cu gândul de- a ajuta persoanele cu epilepsie, copiii cu epilepsie din România. Aceștia au arătat că susțin cauza epilepsiei.

Anul acesta, Asociația Cluburilor Lions România și Primaria Municipiului București aduc pentru al doilea an consecutiv în capitală Crosul Epilepsy Challenge 2019, pe 22 septembrie.

Citește tot articolul pe Superbebe aici.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *