Donează în siguranță

Credem că medicina este o muncă de echipă, iar cele mai serioase rezultate se obțin doar printr-o astfel de abordare. Medicina modernă se bazează pe acest concept: colaborarea cu medici din alte specialități – imagistică, endocrinologie, neurochirurgie, boli infecțioase, gastro-enterologie, medicina de laborator. Este dovada vie că punem pacientul în centrul atenției noastre, iar fiecare membru al echipei își aduce aportul în îmbunătățirea vieții pacientului cu epilepsie. Scopul ideal este: fără crize epileptice!

Opțiuni de donare

Donațiile online

Donațiile online sunt efectuate prin serviciul securizat de plată MobilPay.ro. Acest serviciu garantează securitatea transferurilor prin mediul de tranzacționare 3D Secure și verdicitatea plăților.

Apasă pe butonul Donează pentru a fi direcționat spre portalul securizat de plată.

Datele introduse nu sunt reținute de către epilepsy.ro, acestea sunt procesate exclusiv de către portalul de plată MobilPay.ro

Ce se întâmplă cu donațiile

Ajută în dezvoltarea rețelei de Telemedicină în Epilepsie

Fondurile sunt utilizate pentru achiziția de noi aparate videoEEG performante și pentru înființarea primului centru de sprijin psihologic al adolescenților cu epilepsie și de sprijin psihologic al părinților care află acest diagnostic pentru copii lor.

Ce am realizat până acum

Astăzi, 12 aparate videoEEG performante și un server puternic sunt conectate pentru a fi la dispoziția pacienților din orașele Oradea, Bacău, Sibiu, Suceava, Craiova, Cluj-Napoca, București, Brașov, Timișoara, Miercurea Ciuc, Sebeș, Iași și zonele vecine lor.

Telemedicina în epilepsie – Raport 2019

Telemedicina în epilepsie – Raport 2018

Cauze permanente

Viața nu se măsoară doar în anii trăiți și în lucrurile agonisite. Viața se măsoară și prin calitatea vieții oamenilor lângă care trăim și pe care îi putem ajuta atunci când au o nevoie. Poți sprijini și tu dezvoltarea rețelei de telemedicină în epilepsie, accesând butonul de mai jos.

Înfiinţarea și dotarea a minim două noi centre de epilepsie și monitorizare EEG în ţară pe an

Crearea unui centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru părinții care au copii cu epilepsie

Reducerea stigmei sociale a persoanelor cu epilepsie din România  

+22000 de pacienți

Până în martie 2023 au fost consultați 22000 pacienți în cabinetele din rețeaua de Telemedicină în Epilepsie. Acestora li s-au efectuat peste 30000 înregistrări videoEEG la un standard impecabil, parte din acestea fiind de somn, parte, în stare de veghe.

Dintre pacienții cu epilepsie confirmată, aproximativ 65% au avut nevoie de modificarea schemei de tratament, ajustarea dozelor, introducerea altor medicamente, totul pentru reducerea frecvenței și chiar dispariția crizelor de epilepsie. 

Calitatea vieții acestor oameni a crescut considerabil.

Sponsori naționali

Parteneri naționali