Priest and Doc 6 – Adresare

de | 31.03.2020 | Priest and Doc | 1 comentariu

Părintele Constantin Necula: Împreună cu domnul doctor Bogdan Florea suntem dispuși să ne întrebăm și să răspundem împreună cu dumneavoastră la câteva întrebări. Ne întreabă cineva, cu cine pot discuta problemele mele, despre problemele mele? sigur în situația aceasta a persoanei cu epilepsie.

Doctor Bogdan Florea: Medicul, dacă există suspiciunea de epilepsie, ca părinte vezi că sunt modificări de comportament la copilașul tău sau colegi, frate, soră, cineva din familie trimite în fuga cea mai mare, pe drumul cel mai scurt, către medicul cel mai apropriat, dacă într-o zonă îndepărtată geografic, medicul de familie, dacă nu, măcar o dată un consult neurologic. Deseori ce părinților sau membrilor familiilor să filmeze acele secunde, tulburarea de comportament, manifestări mai discrete tremur, zbateri de ochi, de față, la buze. Dacă se filmează, acestea sunt un mare cadou pentru medic, care va fi mai ușor orientat și își dă seama.

1 Comentariu

  1. Ioan moldovan

    Buna,si eu sint una dintre aceste persoane cu probleme…as dori un nr de tel sa pot discuta cu cineva in legatura ca aceasta problema…multumesc

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *