Bogdan Florea, un medic care și-a dedicat viața pacienților. A pus bazele Rețelei de Telemedicină în Epilepsie, a schimbat manuale de medicină după ce a descoperit o nouă stare a creierului

de | 18.04.1919 | Apariții în presă, Interviu | 0 comentarii

Un medic clujean şi-a dedicat viaţa unor pacienţi pe care mare parte din societate îi respinge fără să încerce să îi înţeleagă. Neurologul Bogdan Florea luptă pentru bolnavii de epilepsie, afecțiune care pentru mulţi oameni este sinonimă cu rușinea.

Crede că medicina nu poate exista fără pasiune şi a pus bazele Reţelei Naționale de Telemedicină în Epilepsie. A cumpărat electroencefalografe de ultimă generaţie, iar neurologi din toată țara, se pot sfătui pentru a găsi soluții rapide pentru binele pacienților. În plus, Bogdan a schimbat manuale de medicină după ce a descoperit o nouă stare a creierului, care până acum aproape șase ani era un un mister pentru lumea medicală.

În copilărie, Bogdan s-a lovit la genunchi şi a ajuns la spital. Diagnosticul: copil neastâmpărat. A fost tratat cu țipete și reproșuri. Atunci a prins contur visul său de a deveni medic, dar şi-a propus ca în tratamentul pacienților săi să includă afecțiune și empatie. De aceea, întâmpină pe oricine cu o voce caldă și o privire blândă.

Vedeți reportajul pe Știrile TVR aici.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *